Tunavallen
8 september 2021
18:30

Notvikens IK - Bergnäsets AIK 0-3

Det blev en mycket skön derbykväll på Tunavallen när vi kunde besegra hemmastarka Notviken med 3-0. Vi tar ledningen med 1-0 genom Precious i minut 15 efter fint djupledspass av Philip. Notas försöker svara men vi känns stabila och endast 6 minuter senare nickar Tosin in 2-0 efter en perfekt slagen hörna av Elton. Resten av halvleken är relativt jämn men det känns ändå som att BAIK har kontroll på händelserna. Notas kommer ut och försöker ta tag i spelet i andra halvlek men det känns som att vi har kontroll på händelserna. En bit in i andra kommer så 3-0 efter ett inkast av Måns och en tilltrasslad situation så är återigen Precious sist på bollen. I slutminuterna får Notas chansen att reducera men Barre agerar extrakeeper och räddar på mållinjen. Rött kort för Barre och straff som slås högt över. Riktigt bra insats av hela laget där Simon i kassen och backlinjen förtjänar extra plus tillsammans med tvåmålsskytten Precious och Max som är oerhört nyttig och bra på att hålla i och låsa fast vårt anfallsspel. Två raka segrar sitter riktigt gott och vi tar med oss den positiva trenden till nästa match mot seriens överraskning Sandvik på bortaplan lördag kl. 15.00.